WE ARE BLOGGERS UNITED

Thursday, January 06, 2011

Lelong Handphone Murah, Carefour!


Ehem ehem, aku dah survey handphone dekat carefour nih tadi. Kalau boleh aku nak spend dalam RM500 below jer untuk handphone Sony Erricson. Boleh dapat ke weh, ada tak tempat lain yang lagi murah? Hahahaa...Handphone kat atas ni di offer dengan harga RM480 beserta features yang cambest la :
  • 3G (perhiasan je pun takpe, asalkan ada)
  • Camera 3.2 Mega pixel (ini wajibbb!)
  • Slide (sebab tangan aku gatal suka main bukak tutup)
  • Radio (harusss)
  • Walkman
  • Memory Card 2 Gig 
  • 15 Months warranty
P/s : Berkira-kira nak beli ke tak. Tapi mesti beli lah, ini keperluan tau!Aku rase cam sesak napas je nak keluarkan RM480 nih...haishh...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork