Monday, April 04, 2011

Cara Minta Putus @ Break Up !

Aku nak break up dengan kau lahhh kata Irma Hasmie kepada Nabil Raja lawak dot dot dot...
tulaa lain kali jangan main cium cium ye...i tak suke you cium cium pempuan laen...wuuu...
baca lagi...


cara minta putus atau break up dengan kekasih ?
Ayat dalam gambar ni macam familiar je kan kan kan...haruslah !

Hahaa, seronok jalan blogwalk tadi terjumpa entri yang menarik untuk dikongsi dari blogger : BeautifulIsHappy. Ayat ayat tersirat sewaktu break up ! Yeah...haruslah ade ayat tersirat kan nak jaga hati orang la katakan...ish3x...Meh la aku exaggerates sikit ayat minta break ni kat korang hehehe...

Ayat Ayat Nak Minta Putus aka Break Up Yang Tersirat Perlu Korang Tau :
  • Awak berhak dapat yang lebih baik dari saya...maksudnye (aku boleh dapat orang lebih baik dari kau ! berambussss !)
  • Kita ni banyak perbezaannya...maksudnye (ko ni membosankan aku laa, berambusss la aku buat lawak pun kau tak pernah gelak kan !! bodoh)
  • Awak memang tak pernah faham saya...maksudnye (aku benci kauuuuu, menyampah betul !)
  • Saya tak bersedia lagi la untuk semua ni...maksudnye (aku bersedia nak lari dari kauuu,jahanam !)
  • Saya sayang awak,tapi macam kawan je...maksudnye (aku tak berminat la dengan kau, cermin diri kau dulu okay !)
  • Saya perlukan ruang untuk diri sendiri...maksudnye (aku nak blah jauh jauh dari kau, paham tak !)
  • Saya nak tumpukan pada kerja saya dulu...maksudnye (aku sebenarnye ade hati kat sorang mamat ni kat tempat kerja aku...hik hik hik)
  • Saya harap hubungan kita ni menjadi,tapi...maksudnye (kenapa la aku kena cakap benda ni lagi dengan kau, bahalol !)
  • Saya tak mampu bersama awak lagi...maksudnye (kau ni memang teruk lah, aku da tak sanggup daaa)
  • Antara kita, kita punya matlamat hidup ni berbeza...maksudnye (kau boleh jalan lah dengan falsafah hidup kau tu ok,aku dah letih !)
  • Saya terlampau menyanyangi awak, sehingga saya takut kehilangan awak...maksudnye (aku memang tak sayang kau langsung, dah lama mati dah rasa sayang tu, ngokk !)

Hahahaa, melampau lampau aku exaggerates tuh. So, kalau korang pernah dengar ayat ayat ni dari awek or pakwe korang...fikirlah balik maksud ayat yang dia beri pada korang tu. Betul ke...atau salah satu muslihat dia dah muak dengan korang ? Jeng 3x...Happy bercintan cintun lah korang ye ! Aku single T________T Hehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork