Tuesday, November 30, 2010

Keropok Lekor Terengganu : Produk Sejuk Beku.




Salam tengahari yall !


Korang suka makan keropok lekor terengganu tak ? Ini diaa...aku nak tunjuk keropok lekor sejuk beku dari  terengganu. Bagus produk ni, tak melekit, tak hanyir, tak berbau, mudah dimasak dan sedap sekali !


ini dia keropok lekor terengganu produk sejuk beku !
nak tengok gambar aku masak keropok lekor ? layan....!!



Keropok lekor sejuk beku ni dah pun dipasarkan di peringkat antarabangsa. Alhamdulillah,aku suka dengan produk ni. Aku harap usahawan yang mengusahakan keropok lekor sejuk beku ni dapat kekalkan kualiti keropok lekor ni.

Bukan senang nak jaga kualiti produk makanan sejuk beku. Kebanyakkan yang aku rasa macam karipap, popia, samosa, semuanya kualiti kureng. Tapi keropok lekor yang aku makan ni...perghh ! Best, aku suka sangat. Sedap giler.


Jom layan gambar !


keropok lekor sejuk beku dari terengganu

keropok lekor sejuk beku bersih, tidak hanyir, dan tidak melekit.

keropok lekor potongan jejari untuk digoreng = )

mari menggoreng ! hoyehhh

rasanya...memang best. dicicah pula dengan sos keropok lekor  !



Sebelum korang blah, aku nak introduce satu website yang boleh buat peminat keropok lekor losong meleleh air liur ! Hahaha...checkidout website Gourmetsharing ni...banyak gambar gambar cara buat keropok lekor , dan keropok lekor digoreng amat menggiurkan = )


Oh ya, lupe plak nak tanya korang...ape beza keropok lekor biasa, dengan keropok lekor terengganu...atau keropok lekor losong ? Aku rasa semua keropok lekor same je kan ? Tapi kalau dah nama dari terengganu tu, memang fully ikan, dari tepung ! Itu yang bikin sedap = )


Chow ! 


P/s : Thank you uncle tersayang sebab selalu bagi kami hadiah keropok lekor dari terengganu = )




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork