Tuesday, March 08, 2011

LH Creative : Tempah Kad Kahwin.

Salam !

Hah, sape yang nak kahwen tu...amacam dah tempah kad kahwin ke belum ? Hihi...haritu aku teman abang Angah aku ke LH Creative Concept, di jalan pudu. Tempat ni agak popular gak la...pergi sini pun sebab abang Along yang recommended.

Alamat : LH Creative Concept Sdn Bhd
No 21 (Ground Floor), Lorong Brunei Selatan,
Off Jalan Pudu,55100 Kuala Lumpur.
Contact : Lee Yoon Kin
Nombor Telefon : 603-2145 8263 / 603-2145 1263 / 603-2145 6263
Fax : 603-2148 1263 / 603-2145 1263
No.1, Lorong Brunei 3, Off Jalan Pudu,
55100 Kuala Lumpur.
Tel : 603-2141 8263 / 03-2142 8263
Fax : 603-2142 3263
Email : sales@lh-creative.com.my

Korang kalau berminat atau sedang mencari cari tempat nak tempah kad kahwin, boleh lah tempah kad kahwin kat LH Creative Concept ni.  Ini alamat dan nombor telefon LH Creative Concept. Dekat jer..kat jalan pudu.

My Aba Long (kiri) dah kahwin tahun lepas, tahun ni My Abang Ngah (kanan) pulak  
Amboi..mak tersengih sengih nampak !

Feeling Lucky?

pening kepala ke betulkan draf kad kahwin ? ngioh ngioh ngioh !
Berminat nak tempah kad kahwin kat LH Creative ? 
Kat sini aku sediakan alamat dan contact number sekali = )

 tak sangka abang long aku dah tua..hahaha...dah nak ada anak bulan 7 ni..!

 mummy !


 

Ini prosedur tempahan kat LH Creative.

Staff yang kerja kat LH Creative ni muka cam stress je, cuba laa senyum sikit.
Eh eh yang pakai baju hitam tu tunang Abang Ngah aku ler !

 Pilih jangan tak pilih...sesi memilih warna, corak, sampul kad kahwen.
Alamat : LH Creative Concept Sdn Bhd
No 21 (Ground Floor), Lorong Brunei Selatan,
Off Jalan Pudu,55100 Kuala Lumpur.
Contact : Lee Yoon Kin
Nombor Telefon : 603-2145 8263 / 603-2145 1263 / 603-2145 6263
Fax : 603-2148 1263 / 603-2145 1263
No.1, Lorong Brunei 3, Off Jalan Pudu,
55100 Kuala Lumpur.
Tel : 603-2141 8263 / 03-2142 8263
Fax : 603-2142 3263
Email : sales@lh-creative.com.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork