WE ARE BLOGGERS UNITED

Wednesday, April 20, 2011

Acara Lontar Peluru & Lari 100 Meter.

Salam !

Ni cerita pagi tadi...aku tak mengajar di sekolah hari ni sebab aku jadi guru bertugas yang kena escort anak anak murid aku untuk aktiviti olahraga di Stadium Mini Sri Permaisuri.

Anak anak murid aku sorang masuk acara lontar peluru, dua orang lagi masuk acara lari 100 meter. Korang rasa diorang menang ke tak ? Hehehe...Dah tentunya kalah..haha saringan pertama pun tak lepas ! Lols 

Tapi takpe, walaumacamana pun aku bangga sangat dengan anak anak murid aku..diorang berani mencuba, ni first time diorang berpengalaman masuk olahraga besar besaran = ) Tak menang pun takpelah yer, asalkan mencuba = )

nah layan gambar kami, yang pakai hijau tu semua anak anak murid aku : )
di Stadium Mini Sri Permaisuri
baca lagi...



pagi pagi buta dah menjemput anak murid kat sekolah...

semua wakil wakil yang paling bagus

smile sayang !

dah sampai dah...jom pergi sarapan dulu

sarapan nasi lemak...

bersiap sedia masuk acara lontar peluru...

bersiap sedia nak sprint

ingat number masing masing yer...

anak murid aku dah ready nak lari !

peace techer nunu

anak murid paling kecik, tapi ini je la stock pelari yang kami ada...

sayang mucuk mucuk tuhhh

anak murid aku berlawan lari 100 meter dengan budak besar woo

ready, angkat bontot

cikgu nurul dengan yong wui deck

cikgu dengan yee win kuan

 lai kit soon kalah saringan pertama...

3 sekawan ! harapan PPKI

gembiranya...

cak cak cak !

= )

comel nyeee

penat..acara dah nak habis...

ok dah dah jom balik

amboi suka dia balik ekk...

Amacam ? Comel kan anak anak murid aku ? Aku rasa happy sangat pergi sekolah hari hari sebab diorang ni comel, diorang sayang aku..aku pon sayang diorang .. hehehe. Eh betul ke diorangs ayang cikgu ? Yo yo ohh je aku ni hahaha...


Feeling Lucky?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork