WE ARE BLOGGERS UNITED

Wednesday, May 11, 2011

Cash Out Duit Advertlets, 1st Time !

Salam !

Hihihi...korang tau tak berapa lama aku guna account advertlets dalam blog ? Semenjak aku buat blog kot ! Tahun 2008, aku kejap guna kejap tak guna iklan ni, tapi...aku decide untuk pakai je iklan Advertlets ni kat blog pendidikan aku tuh. Sehari earning naik dalam 0.01 sen jer...bayangkanlah, mana tak makan tahun nak cash out duit Advertlets ni kan ?

But but but anyway, tak sangka sekarang dah boleh Cash Out Earning Advertlets kan ! Wallaa..terharu biru kejap T__T. Sila tengok gambar di bawah = )
Well, mungkin tuah aku bukan dengan Advertlets. Biarlah aku merasa je duit nuffnang walaupun RM50 sebulan pun sudah berbaloi bagi aku.Korang pulak macam mana ? Enjoy berblogging sambil buat duit ya...huhu tapi bekalan akhirat jangan ditinggalkan ! Chow !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork