WE ARE BLOGGERS UNITED

Saturday, April 14, 2012

Marah Dalam Hati.

Ini yang terbuku di hati. Deep inside my heart..saya memang tak puas hati sangat sangat. Terima kasih sebab buat saya rasa marah , benci dan sakit dalam diam...kemudian dalam terang.


Tak perlulah beri layanan yang baik pada saya...bercakap seperti tiada apa berlaku, bercakap seperti saya tidak punya hati, bercakap seperti saya takde perasaan...Mungkin kedengaran seperti manis dan sopan saja, tapi percayalah semua yang masuk ke telinga ni pahit dan meracun gegendang telinga saya.

Berhentilah dari memuji muji saya. Berhentilah dari mencari saya. Berhentilah dari ambil berat tentang kehidupan saya. Berhentilah dari membaca blog saya. Berhentilah dari menjejak perkembangan kehidupan saya. Berhentilah sila berhenti.

Macam tu lah kitaran hidup..waktu diperlukan, kita dihargai, kita disanjung. Waktu tak lagi rasa diperlukan, kita dilupakan, dilempar jauh. Dan untuk semuanya yang saya terima sekarang, saya ucap Alhamdulillah, semoga Allah bagi kekuatan dan kesabaran yang tinggi untuk saya. Life should be simple, saya tak nak buat hidup saya susah lagi. All I can do is keep think positively, itu sahaja ubat terbaik untuk diri saya...

P/s : Kalaulah blog boleh di-private kan dari particular person or anonymous..pasti lebih baik.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork