WE ARE BLOGGERS UNITED

Saturday, June 18, 2011

Sugar Glider Dalam Pouch @ Sling Bag.

Salam semua...rasa lama tak mencoret di sini. Saya geram tak dapat nak update sebab USB cable handphone saya entah hilang ke mana. 

Oh ya, nak tahu tak perkembangan sugar glider saya ? Hihi...diorang sihat je, cuma sekarang saya dah ada sling bag @ atau pouch untuk letak mereka masa jalan jalan. Senang sikit nak carry ! = ) Sifat sugar glider ni, diorang memang suka duduk dalam tempat yang suam tau !

baby ninja dalam sling bag..ala comel nya dia..

mahu keluar dari sling bag

cak !

bawa baby ninja dan shemie keluar berjalan dan main di taman

Ok babai ! Jumpa lagi dalam entri lain ya ! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork