Wednesday, August 03, 2011

Starbucks & Coffee Bean Haram?

Salam, sekadar berkongsi maklumat dengan pembaca blog semua...
Credit : Facebook 

STARBUCKS telah disahkan haram oleh JAKIM. Semua chocolate, vanilla dan coffee drinks kat Coffee Bean dan Starbuck contains E471 (Emulsifie r 471), mono di-glycefi deswhich dr animal origin (pork). Raspberry Frap guna cherries yg dicelop dlm arak & the tiramisu ada RUM. Tlg sebar kat kekawan Islam. Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 utk dpt maklumat lanjut........
P/s : Saya tak sure maklumat ni sahih atau tidak. Kalau nak daptkan kepastian, sila call Jakim okay ? Harap maklum...

Ps/s/: Saya memang tak suka minum kopi...hehehe. Inikan pula nak jejak starbucks atau coffee bean.Kalau minum kopi je jadi pening woo...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork