WE ARE BLOGGERS UNITED

Sunday, December 11, 2011

Cara Untuk Hilangkan Parut : Mederma!

Salam semua...

Ramai yang mencari cara dan petua untuk hilangkan parut kan ? tak kiralah parut jerawat ke..parut luka air panas ke, parut chicken pox ke, parut pembedahan atau pun parut accident .. saya dah jumpa penawar untuk hilang parut yang berkesan punya...memang terbaik la...

Mederma! setelah bermacam-macam produk yang saya cuba untuk hilangkan parut...akhirnya saya telah jumpa  dengan ubat hilang parut yang paling best...macam Mederma nih...hihi...

Ada banyak produk yang kononnya boleh hilangkan parut kan..contohnya bio oil, aloevera, cocoa butter, dan macam macam lagi la produk yang berasaskan vitamin e yang jual kat pasaran tu kan..kita ni jadi rambang mata je nak beli semua...tapi korang beli jelah Mederma ni okah ..dijamin 100% berkesan..cewah sampai 100% tuhh apakah!

Ehh...betulke tak perlu guna bio oil dan semua vitamin e yang neo sebutkan tu ? takdelah..kamu semua boleh gunakan vitamin tu..nak apply kat muka pun boleh..nak telan pun boleh...heheh..macam saya, sekarnag ni saya guna bio oil untuk kegunaan harian saya...waktu nak tidur mesti sapu bio oil seluruh muka...vitamin e ni akan bantu kulit muka korang yang nak reput dan rapuh tu supaya kembali pulih,tegang, dan melicinkan kulit korang...so amalkanlah makan vitamin e dari segi pil pun boleh..dan sapu minyak di muka pun boleh =)







Harga Mederma ? RM38 ringgit malaysia sahaja...beli yang tube kecik tu jer...cukup =)
Kat mana nak beli Mederma ? Beli lah kat watson, guardian, dan farmasi =)
Cecair Mederma ini berupa camne ? Cecair lutsinar..bau pun menarik, senang serap, tak berminyak dan tak nampak macam krim pun.
Cara nak apply Mederma kat kesan parut camne ? Sapu mederma kat tempat parut, dan urut parut luka tu...sampai ubat tu menyerap dalam kulit..
Berapa lama Mederma ambil untuk hilangkan parut nih? Bergantung kepada jenis parut..serius atau tak..kalau tak serius..mungkin dalam 2minggu - 1 bulan boleh hilang...kalau parut serius, ambil masa paling kurang 3 bulan pun boleh hilang...oklah tu daripada tunggu bertahun-tahun tak hilang kan.
- BEDAH : 8 Minggu
- PASCA TRAUMA : 2-6 Bulan
- LUKA BAKAR : 3-6 Bulan
- STRETCHMARKS : 3-6 Bulan
- ACNE : 3-6 Bulan
- SCAR LAMA : 3-6 Bulan atau lebih
Berapa kali nak apply Mederma nih ? Sekerap yang boleh...2-3 kali sehari. [tapi kalau parut korang tu jenis dalam dan serius..apply je 24 hours...saranan sayalah..bukan saranan doctor, sebab saya apply 24 hours]
Boleh tak guna Mederma tepek seluruh muka ? Boleh...takde masalah pun !
Kebaikan Mederma ni :
  • Mengurangkan kesan parut. [luka/jerawat]
  • Menegangkan kulit
  • Melicinkan kulit
  • Mencantikkan lagi kulit
  • Memulihkan kulit yang rosak , kulit kering, melecet, parut hitam

Nak saya share gambar parut saya ke ? oihh tak boleh tak boleh ... heheh...yang pasti mederma betul terbukti boleh menghilangkan segala jenis parut KECUALI PARUT LUKA BERDARAH DI LUBUK HATI...hahaha..hambik kau...



Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork