WE ARE BLOGGERS UNITED

Saturday, October 08, 2011

Langsir Jahitan Sendiri, Siap =)

Yuhuu...yabedaa beduu...

Siap akhirnya langsir yang dibuat sendiri nih. Makan masa beberapa jam je dah siap...duk mengahadap dari pagi ke tengah hari =) tak sampai sehari pun. (padahal jahit lurus je pun) Ye laa saya bukan expert jahit pun. Tangan ni tak kreatif mana pun...kalau takde tunjuk ajar dari mak tersayang..tak dapat nye nak buat langsir cantik dan kemas macam ni hehehe...puas hati !

gambar langsir sekarang...dengan langsir yang dulu... huhuh...
lepas ni nak tukar langsir ikut mood laaa boring je tukar langsir hahaha...

lepas ni nak jahit apa pulak yer...gian je tangan ni nak menjahit...heheh





Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork