WE ARE BLOGGERS UNITED

Wednesday, October 05, 2011

Semak Keputusan SPP Online.

Salam..

Alhamdulillah...akhirnya diperakukan lantikan tetap...semoga semuanya dipermudahkan Allah...Rasanya takde antara kita dan kawan-kawan kita yang tak lulus temuduga kan ? Melainkan korang ada buat masalah kat sekolah..ade problem besar dengan guru besar ke...yelah kot tak lulus...huhu..

Bagi yang belum dan akan mengambil temuduga SPP, jangan takut,.just go for it. Soalan semua pasal apa yang korang alami kat sekolah, dan apa yang korang aplikasikan kat sekolah...so sure korang semua boleh jawab dengan baik masa temuduga..anyway SPP takkan senang senang nak gagalkan orang...=) gertak je lebih tu...grr..


Bagi sesiapa yang masih belum mendapat keputusan temuduga dari pihak suruhan jaya perkhidmatan pelajaran, bolehlah melayari laman web rasmi SPP untuk semakan keputusan secara online...passwordnya cuma gunakan IC/kad pengenalan kamu saja =p




Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork