Wednesday, May 09, 2012

Sugar Glider Overweight aka. Obese ! (Gambar)

Salam semua...

Saya sebenarnya terkejut dengan perubahan mendadak sugar glider saya yang seekor ni. Siapa lagi kalau bukan si MUMU !...

Dulu masa saya adopt si mumu ni kan...badan dia kira standard size lagi lahh...tapi i sgt pelik sekarang ni...badan mumu naik mendadak ! sangat gemuk...bahagian dada mumu berlemak...bahagian pouch pun berlemak macam ada baby tapi takde pon !

Cuba you all tengok gambar mumu sekarang ni...sangat geram tau...i kalau pegang dia...tak boleh pakai satu tangan..kena pakai dua tangan huhu...susah gak nak amik gambar si mumu ni..tak boleh duduk diam..harap gemok je !

Gambar Sugar Glider Overweight aka. Obese !

 Gambar Sugar Glider Overweight aka. Obese !

 Gambar Sugar Glider Overweight aka. Obese !

Gambar Sugar Glider Overweight aka. Obese !


Gambar Sugar Glider Overweight aka. Obese !


Gambar Sugar Glider Overweight aka. Obese !








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork