Wednesday, May 01, 2013

Qasidah Istighfar Video & Lirik

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh !


Salam sayang untuk semua ! mari kita sama sama istighfar ..sambil play youtube ni ada jugak pahala kita dapat dari asyik tegok Giyomi Giyomi tak berfaedah tu... Istighfar ni salah satu kebaikannye penghapus dosa dan mententeramkan jiwa =) Kalau dalam kesusahan dan jiwa resah...beristighfarlah :) InsyaAllah hati akan kembali tenang..dan masalah akan ada jalan penyelesaiannya...insyaAllah.

Banyak kelebihan kalau kita istighfar ni, dalam entri seterusnya akan saya kongsikan pula kelebihan istigfar...alaa copy paste je pun kan ! Takpe sharing tu penting sebab benda yang baik perlu dihebah hebah kan ye tak..jangan makan sorang sorang ! :) Love you alllzz...



Qasidah Istighfar Lirik 


Click..untuk dengar alunan Qasidah Istighfar yang sayu...








Astaghfirullah  baroya

Astaghfirullah minal khotoya (2x)

Robbi zidni i`lman nafia`
Wawafiqni a`malan maqbula
Wahabli rizqon wasia`
Watub a`laina taubatan nasukha (2x)

Astaghfirullah robbal baroya
Astaghfirullah minal khotoya

Walihaza sirri adu` fi yasari wa a`sari
Ana a`bdun soro faqri inna faqri waddhirori
Inna faqri waddhirori

Astaghfirullah robbal baroya
Astaghfirullah minal khotoya

Walkafani i`lmu robbi
Bil suali wakhtiyari
Ya Ilahi wa maliki
Anta ta`lam kaifa khali (2x)

Astaghfirullah robbal baraya
Astaghfirullah minal khotoya






sumber : http://bellahumaira.blogspot.com/2012/04/qasidah-istighfar-lirik-qasidah.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork