WE ARE BLOGGERS UNITED

Monday, October 21, 2013

Rindukanlah, Encik Mimpi Lirik & MP3.

Assalamualaikum :)

Ni Mukadimahnyer...Rindu rindukanlah. Ikhlas ikhlaskanlah.

Eh eh eh siapa nak tengok muka wajah Encik mimpi ni...haa kantoi kan !! Susah nak cari rupa encik mimpi ni kann Cak Cak cak !

 hah ni la dia. ok tak !!! hahaha


Kali pertama masa dengar lagu ni ....masa tu dengar kat Hot.FM kot...Rindukanlah dari Encik Mimpi....errr saya cam pernah dengar jee blogger nama Encik Mimpi...tak pernah pulak dengar artis nama Encik Mimpi kan...Bila ingat balik si blogger Encik mimpi ni, memang la dia ni suka menyanyi pun...tak sangka pulak yang dengar kat radio ni adalah suara beliau...ceh sedap pulak lagu dia ni walau pun berjiwang jiwangan.


nah ni blog dia/ huhu


Ok lah. Encik Mimpi. Mari kita layankan lagu kamu yang sedap ni. Layann jerrrrxxx ok ! :)


Sesiapa yang nak download lagu Encik Mimpi ni..bolehlah download kat sini >>>>
1. Encik Mimpi - Rindukanlah.mp3
Download | size: 5.94 MB | Play | Source : 4shared.com  [Report abuse?]
 
 
Video Lagu Encik mimpi, Rindukanlah


Lirik Lagu Rindukanlah – Encik Mimpi

Ku Benar-Benar Sayang
Pada Dirimu Oh Kasihku
Janganlah Engkau Ragu
Pada Diriku

Dan Ku Berkelana Mencari
Harapan Yang Kita Impikan..
Dari Terbitnya Sang Suria...
Hingga Tenggelam..

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu
Oh Janganlah Engkau Bersedih
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku
Sepanjang Hari-Harimu
Sayangku
Ku Adalah Milikmu
Sayangku Adalah
Milikmu Yang Kau Rindu..

Doa-doakanlah Diriku Di Dalam Hatimu
Di Dalam Nafasmu
Sepanjang Hari-harimu..

#dalam laptop memang banyak stok lagu jiwang dari lagu rancak...hahaha patutlaaa asyik menyotong je...tak cergas langsung!!! kikiki...oklah encik mimpi lain kali buat lagu rancak pulak kerrr ? Bolehhhh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork